Meld je nu aan voor de Gezond & Zeker Regiodag! Inschrijven

Gezond & Zeker komt naar jouw regio!

Op 27 juni was de eerste Gezond & Zeker Regiodag. De regio’s Limburg en Brabant hadden de primeur! Alle regionale ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals waren hiervoor uitgenodigd. Deze dag stond in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Gepassioneerde en ervaren workshopleiders gaven diverse inhoudelijke en praktische workshops over mentale en fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.

Programma

Als bezoeker van de Gezond & Zeker¬†Regiodag kun je een keuze maken uit 8 verschillende workshops die in 2 rondes tijdens het programma worden gegeven. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. werkdruk, mentale en fysieke belasting, innovatie en mantelzorg.

Bekijk het programma

Werkgeluk Theater

We eindigen de dag met theater, muziek en humor. Een optreden van Arianda Schepens met Hebbes Theater. Voor deze voorstelling nodigen we jou + je manager graag uit. In het inschrijfformulier kun je aangeven of je manager aanwezig is bij dit programma onderdeel van de Regiodag. Weet je nog niet of je leidinggevende mee komt? Dan kun je het ook later doorgeven via info@gezondenzekerregiodag.nl.

Nu inschrijven

Hulpmiddelenmarkt

Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en instellingen uit de regionale sector zich. Je kunt demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. Kijk hier voor een overzicht van de bedrijven die aanwezig zijn op deze markt.  

Hulpmiddelenmarkt