Gezond & Zeker komt naar jouw regio!

Op 3 april 2023 wordt er in het Parktheater in Eindhoven door Transvorm en Zorg aan Zet een Gezond & Zeker Regiodag georganiseerd. Alle ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals uit de regio Brabant en Limburg zijn hiervoor uitgenodigd. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Gepassioneerde en ervaren workshopleiders geven diverse inhoudelijke en praktische workshops over mentale en fysieke belasting, werkgeluk, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.

Programma

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag kun je een keuze maken uit een aantal verschillende workshops die tijdens het programma worden gegeven. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. werkdruk, mentale en fysieke belasting, innovatie en mantelzorg.

Inschrijven

Vlog Regiodag Leiden

Hulpmiddelenmarkt

Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en instellingen uit de regionale sector zich. Je kunt demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. Kijk hier voor een overzicht van de bedrijven die aanwezig zijn op deze markt.