Meld je nu aan voor de Gezond & Zeker Regiodag! Inschrijven

Gezond & Zeker komt naar jouw regio!

Op 28 september 2020 wordt er in Van der Valk Hotel Hengelo door WGV Zorg en Welzijn een Gezond & Zeker Regiodag georganiseerd. Alle ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals uit de regio Twente, Achterhoek, Zwolle en Stedendriehoek/Noord-Veluwe zijn hiervoor uitgenodigd. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Gepassioneerde en ervaren workshopleiders geven diverse inhoudelijke en praktische workshops over mentale en fysieke belasting, werkgeluk, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.

gezondenzekerregiodag inspiratie en ontmoeten

Programma

Als bezoeker van de Gezond & Zeker¬†Regiodag kun je een keuze maken uit een aantal verschillende workshops die tijdens het programma worden gegeven. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. werkdruk, mentale en fysieke belasting, innovatie en mantelzorg.

Inschrijven

Vlog Regiodag Leiden

Hulpmiddelenmarkt

Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en instellingen uit de regionale sector zich. Je kunt demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. Kijk hier voor een overzicht van de bedrijven die aanwezig zijn op deze markt.  

Inschrijven