Gezond & Zeker komt naar jouw regio!

De Gezond & Zeker Regiodag op 16 mei 2023 in de Deventer Schouwburg is inmiddels volledig uitverkocht.
Alle ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals uit de regio Twente, Achterhoek, Zwolle en Stedendriehoek/Noord-Veluwe zijn hiervoor uitgenodigd. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Gepassioneerde en ervaren workshopleiders geven diverse inhoudelijke en praktische workshops over mentale en fysieke belasting, werkgeluk, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.

Programma

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag kun je een keuze maken uit een aantal verschillende workshops die tijdens het programma worden gegeven. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. werkdruk, mentale en fysieke belasting, innovatie en mantelzorg.

Inschrijven

Vlog Regiodag Leiden

Hulpmiddelenmarkt

Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en instellingen uit de regionale sector zich. Je kunt demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. Kijk hier voor een overzicht van de bedrijven die aanwezig zijn op deze markt.