Meld je nu aan voor de Gezond & Zeker Regiodag! Inschrijven

Gezond & Zeker komt ook naar jouw regio!

Op 21 november 2019 vindt in Thialf Heerenveen de derde Gezond & Zeker Regiodag plaats. Alle ergocoaches, veiligheids- en agressiefunctionarissen, teamleiders en geïnteresseerde medewerkers in zorg en welzijn uit Noord-Nederland zijn hiervoor uitgenodigd. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Gepassioneerde en ervaren workshopleiders geven diverse inhoudelijke en praktische workshops over mentale en fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.

Programma

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag Heerenveen kun je een keuze maken uit 8 verschillende workshops die in 2 rondes tijdens het programma worden gegeven. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. werkdruk, mentale en fysieke belasting, innovatie en mantelzorg.

Bekijk het programma

Accreditatie

De Gezond & Zeker Regiodag is geaccrediteerd bij het Kwaliteitsregister V&V. Dat betekent dat je drie accreditatiepunten kunt verdienen door deel te nemen aan de Regiodag. Geef bij je inschrijving BIG- en/of relatienummer op in het daarvoor bestemde invulveld. Dan worden de punten na jouw aanwezigheid bij de Gezond & Zeker Regiodag en deelname aan de workshops automatisch bijgeschreven.

Nu inschrijven

Hulpmiddelenmarkt

Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteert een kleinschalige groep bedrijven en instellingen uit de regionale sector zich. Je kunt demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. Kijk hier voor een overzicht van de bedrijven die aanwezig zijn op deze markt.  

Hulpmiddelenmarkt